Raznovrsna ponuda službe taxi prevoza putnika

Kako bi služba taxi prevoz putnika do aerodroma čije je sedište Novi Sad svojim klijentima ponudila kompletnu uslugu i bila u mogućnosti da preuzme celu organizaciju oko taksi prevoza putnika do određene lokacije kao što je nacionalni park Fruška Gora, taxi služba je uvrstila u ponudu sve što može biti Vaš zahtev i sada smo spremni da ispunimo svaku vašu želju

Kako bi služba taxi prevoz putnika do aerodroma čije je sedište Novi Sad svojim klijentima ponudila kompletnu uslugu i bila u mogućnosti da preuzme celu organizaciju oko taksi prevoza putnika do određene lokacije, taxi služba je uvrstila u ponudu sve što može biti Vaš zahtev i sada smo spremni da ispunimo svaku vašu želju.

Koje još usluge vam služba taxi prevoz putnika do aerodroma može pružiti?

  • Taksi prevoz putnika do okolnih mesta
  • Jednodevni izleti-posete taxijem manastirima fruške gore i ostalim znamenitostima vojvodine
  • Najam taksi vozača na određeni period
  • Taxi prevoz mladenaca
  • Najam taksi vozača za potrebe firmi i preduzeća
  • VIP taxi prevoz putnika

Kada vam u određenim situacijama zatreba VIP taksi prevoz sa luksuznim vozilima, služba taxi prevoza putnika do aerodroma će vam obezbediti po standardnoj tarifi.

Taxi prevoz dece:

Po potrebi, na Vaš zahtev koristimo dečija sedišta za taksi prevoz dece. Korišćenje dečijeg sedišta u taxi vozilu se nenaplaćuje dodatno. Vozači službe taksi prevoza putnika do aerodroma pristupaju prevozu dece sa puno pažnje i profesionalizma.

Dodatne usluge prevoza putnika taxi vozilom:

Molimo Vas da nam se obratite ukoliko ste zainteresovani za dodatne usluge koje ovde nisu navedene, a mi ćemo Vam rado izaći u susret!

Raznovrsna ponuda taxi prevoza putnika- galerija slika

Taxi prevoz putnika za lične i poslovne potrebe

Služba taxi prevoz putnika do aerodroma pruža usluge poslovne saradnje sa firmama i drugim organizacijama na području Novog Sada i okolinih mesta

Služba taxi prevoz putnika do aerodroma pruža usluge poslovne saradnje sa firmama i drugim organizacijama na području Novog Sada i okolinih mesta. Sa povećanjem obima poslovanja služba taxi prevoza putnika je stvorila respektabilni ugled kod velikog broja privatnih i poslovnih korisnika naših usluga taksi prevoza kako u zemlji tako i u inostranstvu.

U pitanju su klijenti koji imaju redovnu ili povremenu potrebu za prevozom putnika taxijem kao što su na primer:

  • Fizička i pravna lica
  • Putničke i turističke agencije
  • Hoteli, hosteli i privatni smeštaji
  • Kompanije koje imaju čestu potrebu za poslovnim putovanjima i prevozom putnika taxijem

U saradnji sa službom taxi prevoza do aerodroma možete izvršiti rezervaciju i organizovati dnevna putovanja, zakazivati sastanke, seminare, prezentacije...

Pozivamo Vas da u neposrednoj komunikaciji zajednički ustanovimo koje su usluge prevoza neophodne vašoj kompaniji ili ustanovi, kao i koji je najadekvatniji način realizacije tih usluga od strane službe taxi prevoza putnika do aerodroma.


Služba taksi prevoza putnika do aerodroma nudi određene pogodnosti i program popusta za stalne korisnike usluga.

Svaka usluga prevoza putnika taxijem ima svoje prednosti, a mi smo se potrudili da sve najbolje objedinimo u jednom servisu.

Taxi prevoz putnika za lične i poslovne potrebe- galerija slika

 

Karakteristike vozila službe taxi prevoza putnika

Voziti se vozilima službe taxi prevoza do aerodroma nije samo ugodno već je sasvim i pristupačno

Vozila službe taxi prevoza do aerodroma su savremenog dizajna, prostranog visokotehnološkog enterijera, sa dodatnim pomoćnim tehničkim sistemima za sigurno upravljanje. Jednom rečju vozila službe taksi prevoza su projektovana za udobni i komforni vangradski prevoz putnika i za transfere do i od aerodroma. Sva taxi vozila su klimatizovana i poseduju MP3 uređaj u kojima se putnici uvek prijatno osećaju bez obzira na dužinu putovanja.

Vozila službe taksi prevoza do aerodroma raspolažu sa modernim sistemima za satelitsku navigaciju tako da ako treba da dođu po putnika u neki manji grad u zemlji ili inostranstvu nepostoji mogućnost da putnika nećemo pronaći. Naša taxi vozila su redovno održavana i u stanju su da pređu veliku kilometražu.

Sa službom taxi prevoza putnika možete opušteno krenuti sa bilo koje željene adrese i uputiti se ka svom odredištu!

Već na prvi pogled taksi vozilo Opel Zafira ističe se svojim dinamičnim i zavodljivim izgledom. Raspolaže svim adutima jednog monovolumena, prostranošću, velikim prtljažnim prostorom i visokim položajem vozača koji omogućava izuzetnu vidljivost, otvoren unutrašnji prostor i najviši stepen udobnosti za sve putnike u taxi vozilu i svime time nudi stvarni užitak u prevozu. Jedinstven izgled taksi vozila, njeno ponašanje u prevozu putnika te inovativne karakteristike koncepcije Opel Zafiru postavljaju na prvo mesto u ponudi kompatnih monovolumena koja raspolaže sa 7 sedišta (6+1).

Vaša sigurnost kao putnika u taxi vozilu nam je na prvom mestu!

Voziti se vozilima službe taxi prevoza do aerodroma nije samo ugodno već je sasvim i pristupačno. Prevoz do aerodroma služba taxi prevoza obavlja sa udobnim vozilima koja poseduju prtljažni prostor za vaš udoban transfer.

U međuvremenu dok se putnik odmara ili obavlja poslovne obaveze i razgovore nalazi se u sigurnom i udobnom okruženju vozila službe taksi prevoza, u društvu profesionalnih, diskretnih i nenametljivih taxi vozača koji će učiniti sve da vaše putovanje bude što prijatnije.

Služba taxi prevoza je svesna da je čisto vozilo nophodan preduslov za dobar početak saradnje te ćemo sa našim modernim taxi vozilima ispuniti sve vaše zahteve kao putnika i odvesti Vas do unapred ugovorene adrese.

Karakteristike vozila službe taxi prevoza putnika- galerija slika

 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 2
+ 0