Prosečno vreme taxi prevoza do aerodroma autoputem Novi Sad - Beograd je 1h

Molimo putnike da obaveste službu taksi prevoza do aerodroma o svim eventualnim promenama letova pozivom ili SMS-om na telefon 062 89 38 508 da bi taxi vozač putnika čekao na vreme i da se putnik nebi izlagao dodatnim troškovima

Novosadska taxi služba prevoza do aerodroma u Beogradu pruža usluge svakodnevnog prevoza: fizičkih ili pravnih lica. Vreme trajanja taxi prevoza putnika od Novog Sada do aerodroma u Beogradu traje u zavisnosti od saobraćaja kao i kojim putem putnik želi taksi prevoz. Prosečno vreme taxi prevoza autoputem Novi Sad - Beograd je 1h, a preko Rume i starim putem je 1h i 20 minuta. Ukoliko putnici žele taxi prevoz sa više adresa onda se za toliko koriguje vreme polaska.

Iz dosadašnjeg iskustva, služba taxi prevoza putnika do aerodroma u Beogradu Vam preporučuje prevoz autoputem Novi Sad - Beograd kao izbor najsigurnijeg prevoza i da ćete stići tačno na vreme. Preporučeno vreme dolaska na aerodrom u Beograd je 1h i 30m -2h pre poletanja aviona. Služba taksi prevoza do aerodroma u Beogradu nudi mogućnost spajanja putnika u istom taxi vozilu u situacijama kada dvoje putnika ili dve grupe putnika se prevozi u isto vreme do aerodroma Nikola Tesla Beograd.

Važno je znati da u toku letnje sezone, petkom i subotom postoji mogućnost povećane gužve na naplatnoj rampi Novi Sad - Beograd pa u takvim okolnostima apelujemo na putnike, da se ovaj faktor ima u vidu prilikom zakazivanja taxi prevoza. Po dolasku na aerodrom u Beograd i nakon čekiranja karte služba taksi prevoza do aerodroma predlaže putnicima da eventualan višak vremena do poletanja provedu u restoranu ”BORIK” koji će putnike ugostiti po pristupačnim cenama, a koji se nalazi u neposrednoj blizini aerodromske zgrade u Beogradu odmah iza spomenika “Nikola Tesla”.

U unapred ugovoreno dočekivanje putnika na aerodromu u Beogradu će putnike adekvatno taxi vozilo čekati na aerodromu a taksi vozač će kontaktirati putnika telefonom po sletanju aviona na aerodrom. Važno je da taxi službi prevoza do aerodroma putnik da broj telefona koji će biti u funkciji po sletanju aviona na aerodrom u Beograd. Molimo putnike da obaveste službu taksi prevoza do aerodroma o svim eventualnim promenama letovapozivom ili SMS-om na telefon 062 89 38 508da bi taxi vozač putnika čekao na vreme i da se putnik ne bi izlagao dodatnim troškovima. Usled kašnjenja letova, čekanje do 1h služba taksi prevoza do aerodroma dodatno nenaplaćuje.

Uobičajeno mesto za doček putnika na aerodromu u Beogradu je ispred pristanišne zgrade terminala 1, vreme zadržavanja taxi vozila na navedenom mestu je ograničeno na 1 minut. Na zahtev putnika, taxi služba prevoza do aerodroma dočekuje putnike sa ispisanim natpisom imena ili firme i dovozi iste na željenu adresu. Mesto za doček putnika je unapred dogovoreno. Preporučeno mesto za doček putnika je terminal 2, levo kod šaltera izgubljen/nađen prtljag. Veoma je važno da u dogovoreno vreme putnici budu ispred ugovorene adrese spremni za polazak.

Prosečno vreme taxi prevoza do aerodroma autoputem Novi Sad - Beograd je 1h- galerija slika

Međugradski vanlinijski dnevni taxi prevoz putnika po Srbiji

U toku letnje sezone služba taxi prevoza do aerodroma organizuje prevoz putnika do akva parka u Bačkom Petrovcu-Petroland

U toku letnje sezone služba taxi prevoza do aerodroma iz Novog Sada organizuje prevoz putnika do akva parka u Bačkom Petrovcu-Petroland.

Služba taxi prevoz putnika do aerodroma čije je sedište Novi Sad takođe pruža i usluge međugradskog vanlinijskog taxi prevoza u zemlji.

U saradnji sa službom taxi prevoza do aerodroma možete organizovati vaš dnevni ili višednevni taksi prevoz do svih gradova, planina, banja u zemlji kao i drugih destinacija po vašoj želji.

U cenovniku službe taxi prevoza do aerodrodma su navedene neke od najčešćih destinacija u zemlji kao i njihove cene.

Na putu do vašeg odredišta na Vaš zahtev služba taxi prevoz do aerodroma će Vam izaći u susret i organizovati kraće odmore u toku prevoza. Vozači službe taksi prevoza Vam mogu pomoći u odabiru usputnog mesta za odmor ili restorana koji će Vas ugostiti po pristupačnim cenama i proverenim kvalitetom usluge.

U saradnji sa servisom o pružanju informacija o stanju na putevima po potrebi unapred služba taxi prevoza do aerodroma čija je lokacija Novi Sad obaveštava putnike o eventualnim zastojima, radovima na putu ili izmene režima saobraćaja.

Međugradski vanlinijski dnevni taxi prevoz putnika po Srbiji- galerija slika

 

Taxi prevoz putnika do aerodroma u inostranstvu

Služba taxi prevoza putnika do aerodroma pordazumeva prevoz i doček putnika do aerodroma i u inostranstvu kao što je i Budimpešta i do ostalih destinacija po želji putnika sa garancijom udobnog i sigurnog taksi prevoza

Služba taxi prevoza putnika do aerodroma pordazumeva prevoz i doček putnika do aerodroma i u inostranstvu: Budimpešta, Temišvar, Zagreb kao i do ostalih destinacija po želji putnika sa garancijom udobnog i sigurnog taksi prevoza.

Međunarodni taksi prevoz je složeniji od prevoza u zemlji i za njega morate angažovati profesionalno lce poput službe taxi prevoza putnika do aerodroma čije je sedište Novi Sad.

Specijalizovani smo za taxi prevoz, odvoženje i dočekivanje putnika u zemlji i inostranstvu.

Za službu taxi prevoza putnika do aerodroma nepostoje granice, uveravamo Vas naše putnike da nijedna razdaljina nije nedostižna za nas!

Vozači službe taxi prevoza putnika do aerodroma poseduju veliko vozačko iskustvo i možete biti sigurni da ukoliko nas unajmite da će te biti zadovoljni sa našom uslugom.

Svi vozači službe taxi prevoza putnika do aerodroma su pristojno odeveni i govore engleski jezik, a oni će Vaš put učiniti laganim i maksimalno prijatnim.

Pružanjem kvalitetnih usluga služba taxi prevoza putnika do aerodroma čija je lokacija Novi Sad je pridobila veliki broj zadovoljnih klijenata. Služba taksi prevoza primenjuje profesionalne standarde kojih se naši vozači pridržavaju bilo da koristite naše usluge u zemlji ili inostranstvu.

Sa zadovoljstvom će Vam naša taxi služba odgovoriti na sva vaša pitanja i zahteve vezano za taxi prevoz putnika u međugradskom saobraćaju i inostranstvu.

Taxi prevoz putnika do aerodroma u inostranstvu- galerija slika

 
 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 3
+ 0