Obaveštenje o redu letenja na aerodromu Beograd u toku prevoza putnika taxi vozilom

Taxi prevoz putnika do aerodroma Vam pruža pruža besplatnu uslugu u toku prevoza korišćenjem mobilnih i GPS uređaja koje poseduju naši taksi vozači pomoću kojih možete pratiti sve korisne informacije vezano za Vaš let kao i dobijanje informacija o stanju na putevima od strane ovlašćenih servis službi

Služba taxi prevoza putnika do aerodroma obaveštava korisnike svojih usluga da je veoma važno iskoristiti mogućnost tačnog informisanja o poletanju i sletanju na beogradski aerodrom Nikola Tesla. Ova mogućnost Vam u svakom trenutku pruža tačnu informaciju o eventualnom kašnjenju u poletanju i sletanju vašeg aviona na aerodrom u Beograd.

Služba taxi prevoza do aerodroma Vam pruža besplatno u toku prevoza korišćenje mobilnih i GPS uređaja pomoću kojih možete pratiti korisne informacije vezano za Vaš letkao i dobijanje informacija o stanju na putevima od strane ovlašćenih servisnih službi.

Registracije putnika na aerodromu Beograd: šalter, internet, kiosk i mobilni

Registracija na šalterima aerodroma Beograd:

Prilikom dolaska putnika na aerodrom Nikola Tesla - Beograd putnik je u obavezi da izvrši registraciju na let. Prijavu na let putnik može izvršiti na obeleženim šalterima na aerodromu. Na svakom šalteru aerodroma postavljena je oznaka sa informacijom o letu za koji putnik vrši registraciju. Za određene međunarodne letove šalteri na aerodromu Beograd se otvaraju 180 minuta pre poletanja, uobičajeno vreme za međunarodne letove je 120m, a za lokalne 90 minuta pre poletanja aviona sa aerodroma prema letu letenja.

Registracija putem interneta na aerodromu Beograd:

Prijavu na let putnik jedino je moguće da izvrši na internet prezentaciji izabrane avio-kompanije. Nakon uspešne izvršene registracije, na adresu elektronske pošte putnik dobija kartu za ukrcavanje, koju je potrebno odštampati. Osoblje beogradskog aerodroma na raspolaganju Vam je u svakom trenutku za eventualnu pomoć ili pojašnjenje procedure prijave na let putem interneta.

Registracija na kioscima aerodroma Beograd:

Na aerodromu Nikola Tesla Beograd putnik se može i sam registrovati na let uz pomoć kioska za samostalnu prijavu na let. Na terminalu 2 aerodroma Beograd se nalaze dva automata (kioska) na kojima se putnik može samostalno prijaviti na let ukoliko ima prtljag koji je potrebno registrovati, može ga jednostavno predati na šalterima aerodroma za brzu predaju prtljaga avio-kompanije kojom putuje.

Registracija na let za aerodrom Beograd mobilnim:

Potrebno je da se putnik mobilnim telefonom poveže na internet i otvori stranicu avio-kompanije kojom putuje i potraži aplikaciju ili posebnu stranicu za web check-in (ili mobile check-in). Po završetku prijave putnik dobija mobilnu kartu za ukrcavanje na aerodromu Beograd (mobile boarding pass). Ukoliko putnik ima prtljag koji je potrebno registrovati, može ga jednostavno predati na šalterima aerodroma Beograd za brzu predaju prtljaga (baggage drop off) avio-kompanije kojom putuje.

 

Korisni saveti u vezi prtljaga na aerodromu BeogradOsnovne informacije o prtljagu na aerodromu Beograd:

Uobičajene dozvoljene težine prtljaga na aerodromu Beograd:

  • 30 kg za prevoz u poslovnoj klasi
  • 20 kg za prevoz u ekonomskoj klasi
  • 10 kg je dozvoljena težina prtljaga za decu do dve godine starosti

Višak prtljaga na aerodromu se dodatno tarifira, u zavisnosti od avio-kompanije. Informacija o iznosu koji se tarifira za višak prtljaga se dobija u izabranoj avio-kompaniji na aerodromu Beograd.

Taxi vozilo Opel Zafira raspolaže prostranošću enterijera sa velikim prtljažnim prostorom za prevoz prtljaga koji se može smestiti u najvišu poslovnu klasu koje zahteva aerodrom Beograd.

Indentifikacija prtljaga na aerodromu Beograd:

Iz bezbednosnih razloga ili u slučaju gubitka prtljaga na aerodromu Beograd, korisno je da Vaš prtljag sa spoljašnje strane bude označen nalepnicom sa Vašim ličnim i kontakt podacima.

Parking prostor na aedromu Beograd

Usluga korišćenja parkinga na aerodromu Beograd se naplaćuje  i taxi vozilima  koja prevoze putnike 90 dinara po započetom satu a za jednokratno sedmodnevno parkiranje cena je 3,960 din.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd raspolaže sa nekoliko otvorenih parkirališta čije je radno vreme 0-24h (365 dana godišnje). Usluga korišćenja parkinga na aerodromu Beograd se naplaćuje i taxi vozilima koja prevoze putnike 90 dinara po započetom satu a za jednokratno sedmodnevno parkiranje cena je 3,960 din.

Služba taxi prevoz do aerodroma čekanje naplaćuje 400 din / 1h...

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 2
+ 0