Kontakt forma i rezervacija taxi prevoza

Rezervacija taxi prevoza Vam garantuje realizaciju putovanja, oslobađa brige da ćete na dan putovanja naći potrebno taksi vozilo ili ne.

Predlažemo Vam da rezervaciju taxi prevoza izvršite nekoliko dana unapred, posebno tokom letnje i zimske sezone.

Rezervaciju taksi prevoza možete izvršiti na neki od sledećih načina:

  • Pozivom na brojeve telefona:
    • tel.   021 64 97 639,
    • Mob./ Viber / WhatsApp / Messenger 062 89 38 508
  • Slanjem e-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
  • Preko kontakt forme na sajtu

  • Prtljag u toku prevoza:

Rezervacijom preko e-mail-a je poželjno da podnesete zahtev 24h pre zakazanog taxi prevoza kako bi mogli da izađemo u susret svim vašim zahtevima.

Izuzetno važno, mi obavljamo usluge taxi prevoza putnika NON-STOP: 0-24h, 7 dana u nedelji.

Kontaktirajte službu taxi prevoza putnika do aerodroma i bićemo u stanju da izađemo u susret svakom vašem zahtevu koji stavite pred nas!

Vaši komentari i sugestije su dobrodošli. Molimo Vas da nam pošaljete bilo kakvo mišljenje koje imate o službi taxi prevoza do aerodroma, našim servisima ili našem sajtu. To će nam zaista pomoći da podignemo nivo naših taxi usluga prema vama.

Zoran Ćalić koordinator

  • tel.   021 64 97 639,
  • Mob./ Viber / WhatsApp / Messenger 062 89 38 508

Služba taxi prevoza do aerodroma Vam je na raspolaganju od 09-20h radnim danom i vikendom.

VAŠI HITNI ZAHTEVI ĆE BITI ODMAH OBRAĐENI POZIVOM NA BROJ Mob./ Viber / WhatsApp / Messenger + 381 62 89 38 508

O službi taxi prevoza do aerodroma

Ideja nastala 2000 godine dobila je prostor da se razmahne i uobliči u ono što se u Novom Sadu, pa i šire prepoznaje kao služba taxi prevoz putnika do aerodroma.

Zadovoljni putnici su nam na prvom mestu, a za to garantuju pouzdani vozači službe taxi prevoz putnika do aerodroma sa višegodišnjim iskustvom na putevima u zemlji i inostranstvu.

Zašto baš taxi prevoz do aerodroma?

Zbog navedenih razloga, a možda i još nekih koje će te otkriti tokom taxi prevoza, smatramo da smo upravo mi služba za taksi prevoz putnika do aerodroma kojoj treba da poverite ovaj bitan posao.

Služba taxi prevoz do aerodroma će nastojati da ostane lider u oblasti međugradskog prevoza putnika i time postavljati standarde i kvalitet usluga u svojoj oblasti.

JEDNOSTAVNO SMO NAJBOLJI!

Ogroman broj zadovoljnih putnika uvek je motivacija više našoj službi taxi prevoz do aerodroma da uvek unapredi poslovanje, obezbedi novija taksi vozila i postavlja standarde u svoj oblasti.

Našem profesionalnom timu ništa neće predstavljati nerešiv problem i možete biti sigurni da će prevoz taxijem koji nama poverite proteći glatko i efikasno.

Smatramo sebe najprofesionalnijom službom za taxi prevoz putnika do aerodroma i više smo nego dorasli svakom izazovu koji stavite pred nas!

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 4
+ 0