Cene taxi prevoza putnika i besplatna procena

Služba taxi prevoz putnika do aerodroma neprestano radi na iznalaženju načina kako da učini svoj posao efikasnim kako bi mogla da Vam ponudi što nižu cenu taxi prevoza putnika.

U priloženom cenovniku su navedene najčešće putničke destinacije, što neznači da su usluge službe taxi prevoz putnika do aerodroma ograničene samo na njih.

Destinacije taxi prevoza na relaciji Novi Sad Cena taxi prevoza din ili eur Cena drumarine
NS-Aerodrom starim putem 3.400 d  
NS-Aerodrom autoputem 3.700 d uračunata putarina
NS-Novi Beograd 4.200 d  uračunata putarina
NS-Beograd 4.600 d  uračunata putarina
NS-Subotica 40 e 330 d
NS-Kikinda 40 e  
NS-Zrenjanin 20 e  
NS-Bačka Palanka 15 e  
NS-Niš 145 e 1.000 d
NS-Zlatibor 100 e  
NS-Kopaonik 140 e  
NS-Budimpešta 115 e uračunata
NS-Szeged 60 e uračunata
NS-Beč 220 e uračunata
NS-Temišvar 65 e uračunata
NS-Sofija 230 e 2.000 d
NS-Skoplje 250 e uračunata
NS-Zagreb 160 e 15 e + 230 d
NS-Osijek 5500 d  
NS-Dubrovnik 220 e uračunata
NS-Sarajevo 130 e  
NS-Banja Luka 14.000 d 9 e + 230 d
NS-Mostar 185 e  
NS-Bijeljina 5.000 d  

Cena taxi prevoza putnika se formira na osnovu nekoliko parametara:

  • 45 din / 1 km
  • Čekanje se naplaćuje 400 din / 1h (prvih sat vremena čekanja na aerodromu se nenaplaćuje)
  • Plaćanje putarina, vinjeta, parkinga...

Služba taxi prevoz do aerodroma vam garantuje vrhunsku uslugu po najpovoljnijoj ceni.

Cene taksi prevoza putnika su prilagođene vašim mogućnostima, jer mi smo tu zbog Vas!

Cene taxi prevoza putnika na sajtu su informativnog karaktera te su iste podložne promenama.

Mogućnost plaćanja preko žiro računa.

Služba taxi prevoz putnika do aerodroma nije PDV obveznik tako da su istaknute cene konačne.

Besplatna procena taxi prevoza putnika:

Pre nego što taxi prevoz počne, pre nego što se bilo šta i dogovorimo, služba taksi prevoz putnika do aerodroma je u obavezi da Vam da konkretan i tačan iznos koji predstavlja trošak vašeg prevoza do željenog odredišta.

Besplatna procena taxi prevoza Vas neobavezuje da nas zaista i angažujete, tek ako vi ocenite da je procenjen iznos cene taksi prevoza u skladu sa vašim budžetom i očekivanjima i ako ste se uverili u našu stručnost i profesionalnost pristupićemo dogovoru o daljim detaljima tokom realizacije naše usluge taxi prevoza putnika.

Usluga besplatna procena taxi prevoza putnika služi za to da je vama unapred poznat iznos troška a nama služi da pokažemo da držimo do svoje reči. Na taj način će te moći da potpunu i tačnu cenu taksi prevoza ukalkulišete pre nego što vožnja uopšte i počne.

Na Vaš zahtev ćemo efikasno izvršiti preciznu procenu cenu prevoza putnika za vaše potrebe.

Znaćete unapred koliko će Vas prevoz koštati i neće Vas čekati nikakvi neprijatni i neočekivani troškovi kada se taxi prevoz završi.

Prevoz i ispraćanje putnika na aerodromu Beograd

U situacijama kada putnik želi da isprati rodbinu ili prijatelja na aerodromu u Beogradu i taxi prevoz (povratak) istog putnika na početnu adresu se nenaplaćuje

Spajanje putnika - jeftiniji taxi prevoz do aerodroma:

Služba taxi prevoz putnika do aerodroma nudi mogućnost spajanja putnika u istom taksi vozilu u situacijama kada dvoje putnika ili dve grupe putnika se prevozi u isto vreme do aerodroma Nikola Tesla Beograd.

Spajanje putnika vršimo isključivo uz saglasnost obe strane, a usluge taxi prevoza u ovakvim slučajevima su povoljnije za obe strane u proseku po 20-25% od redovne cene.

Ispraćanje putnika na aerodromu Beograd:

U situacijama kada putnik želi da isprati rodbinu ili prijatelja na aerodromu i taxi prevoz (povratak) istog putnika na početnu adresu se nenaplaćuje. Eventualno cena taksi prevoza može da varira ako putnik izrazi želju za izmenu maršute. Prvih sat vremena čekanja se nenaplaćuje, a nakon toga se obračunava po započetom satu.

Doček putnika na aerodromu Beograd:

Doček putnika na aerodromu Beograd

Na Vaš zahtev dočekujemo putnike na aerodromu na dolaznom terminalu ( čekaonici).

U ovakvim situacijama naš vozač drži tablu u ruci na kojoj je unapred ispisano ime putnika ili firme.

Na Vaš zahtev služba taxi prevoz putnika do aerodroma dočekuje putnike na parkingu odmah po izlasku iz zgrade ispred terminala 2, parking se plaća te se zbog toga ova usluga za isti iznos dodatno naplaćuje.

Koristan savet - od čega zavise cene avio karata

Na cenu avionske karte utiče i putnička klasa ali sa druge strane svaka klasa predstavlja novi nivo u udobnosti putovanja. Avio karte za poslovnu klasu su najskuplje, ali zato obezbeđuju bogatije obroke, veću količinu dozvoljenog prtljaga, komotnija sedišta, raznovrsniji program zabave, posebno čekiranje i posebne čekaonice na nekim aerodromima. Ukoliko izaberete da rezervišete avio karte za ekonomsku klasu platićete manje, ali ćete imati i niži nivo udobnosti i komoditeta u odnosu na poslovnu klasu.

Cena avio karte zavisi od više faktora od datuma kupovine, destinacije, avio komapnije, sezone kao i od trenutno raspoloživih mesta u avionu i od perioda putovanja.

Cene za avio karte su uglavnom izražene bez avio taksi i naknada za rezervacije osim ako to nije posebno naglašeno u ponudi.

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 0.00 (0 Votes)

+ 1
+ 0