Taxi Novi Sad aerodrom Beograd

Rezervišite taxi vozila po klasama na relaciji Novi Sad aerodrom Beograd

 

Taxi prevoz putnika do aerodroma u Srbiji i inostranstvu i međugradski taksi prevoz

Molimo putnike da obaveste službu taksi prevoza do aerodroma o svim eventualnim promenama letova pozivom ili SMS-om na telefon 062 89 38 508 da bi taxi vozač putnika čekao na vreme i da se putnik nebi izlagao dodatnim troškovima

Novosadska taxi služba prevoza do aerodroma u Beogradu pruža usluge svakodnevnog prevoza: bilo fizičkih lica za lične potrebe ili pravnih lica za poslovne potrebe. Vreme trajanja taxi prevoza putnika od Novog Sada do aerodroma u Beogradu traje u zavisnosti od saobraćaja kao i kojim putem putnik želi taksi prevoz. Prosečno vreme taxi prevoza autoputem Novi Sad - Beograd je 1h, a preko Rume i starim putem je 1h i 20 minuta. Ukoliko putnici žele taxi prevoz sa više adresa onda se za toliko koriguje vreme polaska.

U toku letnje sezone služba taxi prevoza do aerodroma iz Novog Sada organizuje prevoz putnika do akva parka u Bačkom Petrovcu-Petroland.

Služba taxi prevoz putnika do aerodroma čije je sedište Novi Sad takođe pruža i usluge međugradskog vanlinijskog taxi prevoza u zemlji.

Služba taxi prevoza putnika do aerodroma podrazumeva prevoz i doček putnika do aerodroma i u inostranstvu: Budimpešta, Temišvar, Zagreb kao i do ostalih destinacija po želji putnika sa garancijom udobnog i sigurnog taksi prevoza.

Za ino putnike kojima je srpski jezik strani, postoji i web sajt na engleskom jeziku sa detaljnim objašnjenjima Novi Sad airport taxi transfers.

Taxi prevoz do okolnih mesta, za lične i poslovne potrebe i vozni park

Kako bi služba taxi prevoz putnika do aerodroma čije je sedište Novi Sad svojim klijentima ponudila kompletnu uslugu i bila u mogućnosti da preuzme celu organizaciju oko taksi prevoza putnika do određene lokacije kao što je nacionalni park Fruška Gora, taxi služba je uvrstila u ponudu sve što može biti Vaš zahtev i sada smo spremni da ispunimo svaku vašu želju

Koje još usluge vam služba taxi prevoz putnika do aerodroma može pružiti?

  • Taksi prevoz putnika do okolnih mesta
  • Jednodevni izleti-posete taxijem manastirima fruške gore i ostalim znamenitostima vojvodine
  • Najam taksi vozača na određeni period
  • Taxi prevoz mladenaca
  • Najam taksi vozača za potrebe firmi i preduzeća
  • VIP taxi prevoz putnika

Služba taxi prevoza do aerodroma pruža poslovne usluge firmama na području Novog Sada. Sa povećanjem obima poslovanja služba taxi prevoza putnika je stvorila respektabilni ugled kod velikog broja privatnih i poslovnih korisnika naših usluga taksi prevoza kako u zemlji tako i u inostranstvu.

Vozila službe taxi prevoza do aerodroma su savremenog dizajna, prostranog visokotehnološkog enterijera, sa dodatnim pomoćnim tehničkim sistemima za sigurno upravljanje. Jednom rečju vozila službe taksi prevoza su projektovana za udobni i komforni vangradski prevoz putnika i za transfere do i od aerodroma. Sva taxi vozila su klimatizovana i poseduju MP3 uređaj u kojima se putnici uvek prijatno osećaju bez obzira na dužinu putovanja.

 

Red letenja, registracije putnika, korisni saveti i parking prostor aerodroma Beograd

Taxi prevoz putnika do aerodroma Vam pruža pruža besplatnu uslugu u toku prevoza korišćenjem mobilnih i GPS uređaja koje poseduju naši taksi vozači pomoću kojih možete pratiti sve korisne informacije vezano za Vaš let kao i dobijanje informacija o stanju na putevima od strane ovlašćenih servis službi

Služba taxi prevoza do aerodroma pruža besplatno u toku prevoza korišćenje mobilnih i GPS uređaja pomoću kojih možete pratiti korisne informacije vezano za Vaš letkao i dobijanje informacija o stanju na putevima od strane ovlašćenih servisnih službi.

Registracija na let za aerodrom Beograd mobilnim:

Potrebno je da se putnik mobilnim telefonom poveže na internet i otvori stranicu avio-kompanije kojom putuje i potraži aplikaciju ili posebnu stranicu za web check-in (ili mobile check-in). Po završetku prijave putnik dobija mobilnu kartu za ukrcavanje na aerodromu Beograd (mobile boarding pass). Ukoliko putnik ima prtljag koji je potrebno registrovati, može ga jednostavno predati na šalterima aerodroma Beograd za brzu predaju prtljaga (baggage drop off) avio-kompanije kojom putuje.

Aerodrom Nikola Tesla Beograd raspolaže sa nekoliko otvorenih parkirališta čije je radno vreme 0-24h (365 dana godišnje). Usluga korišćenja parkinga na aerodromu Beograd se naplaćuje i taxi vozilima koja prevoze putnike 90 dinara po započetom satu.

Cene taxi prevoza putnika, avio cene i ispraćanje na aerodromu Beograd

U situacijama kada putnik želi da isprati rodbinu ili prijatelja na aerodromu u Beogradu i taxi prevoz (povratak) istog putnika na početnu adresu se nenaplaćuje

Cena taxi prevoza putnika do aerodromase formira na osnovu nekoliko parametara:

  • 0,40 din / 1km
  • Čekanje se naplaćuje 400 din / 1h (prvih sat vremena čekanja na aerodromu se nenaplaćuje)
  • Plaćanje putarina, vinjeta, parkinga...

Ispraćanje putnika na aerodromu Beograd:

U situacijama kada putnik želi da isprati rodbinu ili prijatelja na aerodromu i taxi prevoz (povratak) istog putnika na početnu adresu se nenaplaćuje. Eventualno cena taksi prevoza može da varira ako putnik izrazi želju za izmenu maršute. Prvih sat vremena čekanja se nenaplaćuje, a nakon toga se obračunava po započetom satu.

Doček putnika na aerodromu Beograd:

Na Vaš zahtev služba taxi prevoz putnika do aerodroma dočekuje putnike na parkingu odmah po izlasku iz zgrade ispred terminala 2, parking se plaća te se zbog toga ova usluga za isti iznos dodatno naplaćuje.

 
1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 Rating 2.00 (3 Votes)

+ 16
+ 0